• השכבה התחתונה זו עוגת תפוזים פשוטה של קרין גורן , מוזמנים לקרוא מהאתר שלה את המתכון.
• את עוגת התפוזים להכניס לבלנדר לאחר שהתקררה (לא את כולה לי הספיק חצי עוגה).
אופן ההכנה לשכבת מוס ריבת החלב:
• להקציף את השמנת יחד עם הפודינג ושהמוס מתחיל להתקשות לערבב 2 כפות של ריבת חלב ולהכניס למקרר.
אופן ההכנה לשכבת קצפת + פקאן:
• במיקסר מערבבים יחד שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל , כשהקצפת מתחילה להתקשות לזרוק לתוכו את הפקאן ולתת לו להכנס לקצפת, ולאחר מכן להכניס למקרר.
אופן הכנת הקצפת:
• במיקסר לערבב שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל, ולהכניס למקרר.
ההרכבה:
• מניחים את עוגת התפוזים המפוררת בתחתית.
• מזלפים שכבה יפה של מוס ריבת החלב מעליו את הקצפת + הפקאן.
• ממיסים קצת את הריבת חלב ומורחים שכבה דקה ולבסוף מזלפים את הקצפת ומקשטים עם פקאן טחון.