1. להכנת הכדורים לוקחים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים טוב
2. יוצרים עיסה אחידה ונותנים מנוחה של 20 דקות
3. אחר כך יוצרים כדורים בינוניים
4. שוטפים את הכרוב הכבוש
5. שוטפים את האורז
6. מתחילים לעשות את התבשיל, מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה
7. מוסיפים את הכרוב והאורז ששטפנו טוב
8. ומוסיפים את שאר הרכיבים של התבשיל וגם את 2 כוסות המים ונותנים רתיחה.
9. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את הכדורים
10. אחרי 5 דקות מנמיכים את האש לקטנה ומבשלים עוד 30 דקות עם מכסה חצי סוגר
11. מוודאים שהנוזלים נספגו טוב בתבשיל ובכדורים וסוגרים.