• את החמאה אנו נמיס במיקרוגל עד המסה מלאה, ונצנן כשתי דקות.
• כעת נוסיף את השערות קדאיף אל החמאה המומסת ביחד עם אבקת הסוכר ונערבב הכל היטב היטב בידיים עד איחוד מלא של כל המרכיבים.
• חצי מהכמות נפזר על תבנית ומיישרים לשכבה אחידה.
• מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה, לאחר חצי שעה מוציאים מהתנור ומצננים.
• במיקסר נקציף שמנת מתוקה, פודינג, שמנת חמוצה, וסוכר עד שנקבל קצף יציב ואחיד.
• חצי מהכמות של הפקאן נפזר על הקדאיף ונשטח מעל הקרם, ואז שוב פעם את שאר הפקאן ומפוררים בידיים את הקדאיף מעל הקרם, עד שהכל מתכסה לגמרי.