הכנת הבצק:
• קודם כל נחמם את התנור ל180 מעלות, חשוב שהתנור יהיה חם.
• כעת נניח את הבצק עלים במרווחים על הנייר אפייה.
• נפזר מעל הבצק עלים אבקת סוכר בנדיבות, ונכסה בנייר אפייה.
• מעל הנייר אפייה נשים משהו עם משקל (תבנית או תבנית פיירקס) על מנת שהבצק לא יתנפח.
• מכניסים לתנור כשהוא חם 20 דקות עד שהבצק מזהיב.
הכנת הקרם:
• על מנת להכין את הקרם נקציף את השמנת ביחד עם האינסטנט פודינג והחלב עד שהקצפת מתייצבת לגמרי.
ההרכבה:
• השלב האחרון הוא ההרכבה שזה החלק הכיף! כל ריבוע נחצה ל2 ולהשתמש ב3 מלבנים.
• לזלף את הקצפת שהכנו מעל המלבן הראשון והשני, ונפזר אבקת סוכר בנדיבות.
* שימו לב: מומלץ! להכניס את הקינוח למקרר עד שהכל התייצב כמו שצריך (כשהוא מכוסה).