• בשלב הראשון יש לשטוף את הפלפלים.
• נחתוך את החלק העליון של הפלפל שיווצר מכסה, ונרוקן את תוכן הפלפל (חלקים לבנים וגרעינים) ולשמן מעט את הפלפלים ואת המכסים.
• כעת נטגן בצל קצוץ ביחד עם שום כתוש, פלפל מלח ועלי בזיליקום.
• נעביר את הבצל אל תוך קערה ונוסיף רסק עגבניות עם מים חמים ליצירת רוטב.
• כל פלפל נמלא עם הרוטב על כל הדפנות בפנים, לשבור ביצה לתוך כל פלפל ולשים למעלה כף קוטג' ומעל מעט פסטו.
• לבסוף יש להכניס לתנור על טורבו 180 מעלות עד שהביצה נהיית קשה לגמרי. (בערך 20 דקות)