• קודם כל יש לקצוץ את כל עשבי הטיבול ולשפוך הכל לקערה.
• אל הקערה ששפכנו אליה את העשבי טיבול הקצוצים נוסיף בצל, בשר טחון, את השמן זית וכל שאר התבלינים שרשומים לנו במצרכים.
• כעת יש לטגן את כל התערובת על מחבת 5-10 דקות טיגון עד שהבשר ישנה את צבעו.
• כעת ניקח לחם לבן שלם, ונרוקן את התוכן שלו.
• לאחר שכל התוכן שלו ריק וחלול נמלא אותו בתערובת שטיגנו, נשמן את הלחם מבחוץ בשמן זית וקצת שומשום וזעתר.
• לבסוף נכניס לתנור בחום של 170 מעלות כ25 דקות.