• שלב ראשון שנעשה, נשים בתוך מיקסר: חצי קובייה שמרית, כוס מים חמימים, 4 כפות סוכר - ומפעילים את המיקסר שיעבוד כ5 דקות.
• כעת נעצור את המיקסר ונוסיף אל התערובת 3 כוסות קמח, חצי כף מלח, חצי כוס קמח לחם, ביצה אחת, וכוס שמן אחת. נפעיל את המיקסר שוב וניתן לו לעבוד לפחות רבע שעה.
* שימו לב: חשוב שהמיקסר יעבוד לפחות רבע שעה על מנת שהגלוטן התפתח טוב בבצק שלנו.
* שימו לב: במידה ואתם רואים לפי העין שחסר מים, אפשר להוסיף המלצה אישית להתחיל עם שלושת רבעי כוס מים ואם חסר עוד אז להוסיף לפי הצורך.
• לאחר שקבלנו את הבצק הרצוי, ניתן לו מנוחה של שעה על מנת שיתפח.
• לבסוף, נוציא מהבצק צורות של לחמניות, נבריש כל לחמניה בביצה טרופה ונפזר מעליה שומשום. ניתן ללחמניות מנוחה של 40 דקות להתפחה אחרונה ולאחר מכן מכניסים לתנור בחום בינוני עד הזהבה.