מכירים את העניין שעושים ארוחה עם עוף ונשאר ממנו ולא יודעים מה לעשות?
אז הנה מתכון לשימוש בשאריות העוף לפשטידה טעימה לעוד מנה מדהימה.
ההכנה:
1. אחרי שתפוחי האדמה בושלו במים, מסננים ושמים בקערה ומועכים.
2. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את המאדים את הבצל עד להזהבה.
3. שומפכים את כל המרכיבים כולל העוף, התפוחי אדמה ובצל לקערה אחת ומערבבים
לקבלת עיסה אחידה.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
5. משמנים תבנית תנור 26 ס”מ (או בינונית מרובעת).
6. שופכים את כל העיסה ומכניסים לתנור ל-40-45 דקות עד שהפשטידה נהיית בצבע שחום קליל.
7. מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר ולהגיש ליד סלט ירקות טרי.
עוד מתכונים טעימים בבלוג של בקי ואורלי: עולמן של בקי ואורלי