רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עלי גפן ממולאים
מתכון

עלי גפן ממולאים

כ-90 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון נהדר וקל להכנה של עלי גפן מדהימים, הנשנוש האולטימטיבי לכל משפחה בישראל

  1. להכנת המלית מערבבים היטב בקערה אורז, פטרוזיליה קצוצה, עגבניות מגורדות, גזרים מגורדים, בצל מגורד, עלי כרפס (רק העלים), מלח, פלפל שחור, חוויאג׳ ושמן.
  2. לשטוף היטב את העלי גפן ולדאוג שהצד המחוספס יהיה כלפי מעלה (עליו מניחים את המלית).
  3. מניחים כפית מהתערובת במרכז העלה, מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים כמו סיגר. ממשיכים כך עם כל העלים.
  4. בתחתית הסיר מניחים פרוסות תפוחי אדמה ומעליהם את העלי גפן.
  5. ממלאים את הסיר במים עד גובה העלים, מוסיפים מיץ לימון, אבקת מרק ושמן זית.
  6. מניחים על עלי הגפן צלחת (ממש בתוך הסיר), כדי שלא יצופו. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות