• ניקח את כל החומרים מלבד הריבה, ונעבד אותם ביחד - עד שנקבל בצק אחיד ורך.
• את הבצק אנו נחצה לשני חלקים , חלק אחד קטן וחלק אחד גדול
* החלק הקטן נועד לפורר בסוף מעל הריבה, והחלק הגדול של הבצק נועד לתחתית החיתוכית.
• כעת ניקח תבנית ונשמן אותה, נשטח עליה את החלק הגדול של הבצק.
• לאחר ששטחנו את הבצק, נכניס את התבנית לתנור בחום של 160 מעלות כ5 דקות
(זה לא צריך להיות אפוי לגמרי).
• מעל הבצק האפוי אנו נמרח ריבה, ואת החלק הקטן שחתכנו קודם מהבצק אנו נפורר מעל שכבת הריבה שמרחנו.
• נכניס לאפייה נוספת בחום של 170 מעלות עד שהבצק מזהיב.
• לאחר שהבצק הזהיב, נוציא מהתנור נצנן ונחתוך לריבועים או מלבנים את החיתוכיות.