• יש לשים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
לכסות ולהתפיח כ-שעה
התפחה שניה חצי שעה.
* יש להוסיף מים לפי הצורך.
לחלק את הבצק לכמות הרצויה , לרדד את הבצק לעובי הרצוי
למרח את רוטב הפיצה שהכנו (אופן ההכנה בהמשך המתכון) , לפזר את הגבינות ואת התוספות הרצויות.
• להכניס את הפיצה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה.
אופן ההכנה לרוטב פיצה:
על הגז בסיר שמים את הרסק עגבניות,נוסיף את שאר התבלינים המיועדים לרוטב הפיצה לתערובת ונערבב הכל יחד.