אופן ההכנה למוס אוראו:
• לוקחים שקף ומסדרים בתבנית.
• המסת הג`לטין: להעביר את 3 הכפיות ג׳לטין + 4 כפות חלב לערבב ולהניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרוגל ל30 שניות.
• להרתיח שמנת מתוקה ( 100 מ״ל) על הגז , לשפוך על השוקולד הלבן ששוברים לחתיכות בקערה, להעביר את השמנת דרך מסננת לפני שאנחנו שופכים מעל השוקולד , לחכות דקה ולאחר מכן להתחיל לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
• לוקחים את הג׳לטין שהמסנו בכוס, מכניסה מעט מהשוקולד שהמסנו מכניסים לג׳לטין ומערבבים , הפעולה נקראת השוואת מרקמים , לוקחים את הג׳לטין בכוס עם המעט שוקולד שערבבנו ושופכים לקערה עם השוקולד המומס מערבבים ושמים בצד.
• להקציף את השמנת צמחית ( 500) עם מקציף/ מערבל , לאחר שמתקבלת קצפת נפוחה ואוורירית , יש לשפוך את השוקולד עם הג׳לטין לתוך השמנת המוקצפת ובתנועות קיפול להטמיע את השוקולד.
• לאחר מכן להכניס את העוגיות אוראו טחונות לערבב בתנועות קיפול.
• להכניס להקפאה לשעתיים - שלוש, לפני ההרכבה יש להכניס את עוגות הקוקילדה לחצי שעה למקפיא , על מנת שנוכל לקבל אותן יציבות בזמן ההרכבה.
• להניח קוקילידה אחת באמצע להפוך על הקוקילדה את המוס שהקפאנו ומעל להניח את הקוקילדה הנוספת.