• נרתיח חצי קופסת חלב מרוכז ונוסיף את הפחיסת שוקולד עד שמגיע להמסה מלאה ונצנן.
• נקציף ביחד עם שמנת מתוקה פודינג וסוכר וניל.
• כעת נוסיף את החצי חלב מרוכז שנשאר בתנועת קיפול אל תוך הקצפת.
• ניקח שמנת מתוקה נוספת ונקציף אותה. לאחר שתערובת השוקולד שהכנו קודם מתקררת לחלוטין נוסיף אותה אל הקצפת בתנועות קיפול על מנת שהקצפת לא תישבר.
• הגענו לשלב ההרכה, ניקח תבנית ונרפד אותה בנייר אפייה.
• נסדר את ביסקוויטי הקסטה על כל התבנית, וניצוק שכבה מהקצפת עם השוקולד ומעל מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים.
• מעל השכבה השנייה של הביסקוויטים ניצוק את קצפת הווניל. כך עד שהכל נגמר.
• מכניסים למקפיא ולאחר מכן מעבירים למקרר.