• להרתיח את החלמונים עם כוס סוכר והשקיות ג'לטין על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי עד לנקודת רתיחה.
• לקרר בטמפרטורת החדר ולערבב מידי פעם.
• להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר, לאחר שהבלילה התקררה לערבב הכל יחד בתנועת קיפול.
• להקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, ולערבב יחד.
• לשים בתבנית ולהכניס למקרר.
• להוסיף סירופ שוקולד ואגוזים קצוצים.
אופן ההכנה לסירופ:
• להרתיח שמנת מתוקה לשפוך על שוקולד מריר ולערבב היטב.