מי לא אוהב לראות צבעים בוהקים באוכל שלו?
רוצים סלט צבעוני ומטריף? הפסיקו את החיפושים - סלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה! קולטני הטעם שלכם יכולים להתפנק עם סלק אדמתי, כוסברה טרייה ושום חריף שמתערבבים יחד.
הסלט הזה מושלם לארוחת צהריים קלה, תוספת לעל האש הבא שלכם, או דרך לנצל את הסלק הנוסף הזה שנשאר לנו.
יאללה, בואו נתחיל.
לאחר הבישול, גרדו את הסלק בפומפיה במקום לחתוך אותו לקוביות
בתאבון :)
אם אין לכם זמן לבשל את הסלק בעצמכם, תוכלו לקנות סלק מבושל אורגני מוכן מראש.
כדי לקבל את הטעם הטוב ביותר, אל תקלו בזה ראש, השתמשו בעשבי תיבול טריים.