רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סיגרים מרוקאים ממולאים בשר
מתכון

סיגרים מרוקאים ממולאים בשר

כ-40 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

גם אתם אוהבים את הפסטלים שיש תמיד בארועים? הנה מתכון לסיגרים ממולאים מעולים קלים להכנה!

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הבשר טחון ומערבבים עד שהתערובת  הופכת לפירורית.
  3. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים היטב ומורידים מהאש לקירור.
  4. לוקחים את עלי הסיגר, מניחים במרכז ממלית הבשר, מקפלים את הצדדים למרכז ומגלגלים (אפשר להדביק את הקצה עם קמח ומים).
  5. מניחים במקרר לקירור של חצי שעה.
  6. מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק מכל הכיוונים עד לקבלת סיגרים קריספים.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות