• בשלב הראשון נחמם מחבת טפלון או מחבת קרמי על אש נמוכה.
• נקלה את גרגרי השומשום במשך 2-3 דקות על המחבת תוך כדי ערבוב עד הזהבה.
• נמיס את החמאה במיקרוגל בפולסים עד המסה מלאה.
• כעת נשים בקערה 2 כוסות קמח, חצי כוס אבקת סוכר כפית וחצי אבקת אפייה וקורט מלח ונערבב הכל בתוכה היטב.
• נוסיף לקערה את השומשום שקילנו קודם ונערבב שוב. כעת נוסיף את החמאה שהמסנו ביחד עם רבע כוס שמן ומערבבים הכל היטב לפחות 10 דקות עד שמתקבל בצק במרקם כמו חול לח.
• נכסה את הבצק וניתן לו מנוחה של שעתיים עד שלוש.
• כעת נלוש את הבצק כ5 דקות וניצור ממנו כדורים קטנים (במידה והבצק גרעיני מדי ניתן להוסיף מעט שמן).
• נרפד תבנית בנייר אפייה ונסדר עליו את העוגיות ונשטח אותם מעט בעזרת כף.
* יש לסדר את העוגיות במרחק של 2 ס''מ בין עוגיה לעוגיה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כרבע שעה עד הזהבה בהירה.