• בשלב הראשון ניקח קערה ונשים בתוכה את הקמח. נוסיף את הביצים ונערבב היטב.
• נוסיף את השמן והמים ונלוש היטב עד שיתקבל בצק אחיד.
• נחלק את כל הבצק ל5 כדורים ונפזר עליהם קמח.
• ניקח כדור אחד, ונכסה את שאר הכדורים במגבת.
• נרדד את הכדור שלקחנו הכי דק שאפשר, חותכים עם גלגלת סכין (של פיצה) רצועות ברוחב של 5-6 ס''מ ובאורך של 40-50 ס''מ בערך.
• כעת סדר את שולחן סדין ונקמח אותו, נחתוך את הרצועות ונניח הכל על המפה שקמחנו. נכסה כל פעם את הרצועות עד שנחתוך הכל.
• עכשיו ניקח סיר שטוח ונשים בתוכו שמן לטיגון עמוק ונחמם אותו.
• ניקח רצועה אחת - ננעץ בו מזלג בקצה של הבצק וביד השניה נחזיק את הקצה השני של הרצועה.
• את הקצה שנעוצה בו המזלג נכניס אל תוך השמן החם , 2 שניות ונגלגל את הבצק סביב המזלג - כל פעם נגלגל ונעצור שניה עד שכל הרצועה מתגלגל סביב המזלג.
* שימו לב: חייב ל טגן במהירות, בגלל שהרצועות מוציאות בועות אויר - הפוזלאוס צריכים לצאת בהירים.
• מעבירים לצינון על רשת.
אופן הכנת הסירופ:
• נבשל את הסוכר והמים על אש קטנה עד שזה נראה לכם דביק מעט.
* איך בודקים? שמים מעט בין האצבעות ונפריד את האצבעות במידה ונוצר חוט בין האצבעות זה הזמן להוסיף את המיץ לימון ולערבב היטב. לבשל עוד כמה דקות ולהוריד מהאש.