• לפני הכל נחמם את התנור ל80 מעלות.
• כעת, נניח בתוך קערת מיקסר עם מטרפה 2 חלבוני ביצה וקורט מלח , ומקציפים במהירות גבוהה.
• כשאתם רואים שמתחיל להיות קצף בצבע לבנבן כזה נוסיף 60 גרם סוכר בהדרגה.
• נוסיף כפית של תמצית וניל ונמשיך להקציף כ10 דקות עד שנקבל מרנג יציב.
• בשלב הזה נוסיף 60 גרם של אבקת סוכר ועם לקקן נקפל את התערובת בעדינות עד שהמרנג מתאחד לגמרי.
• עכשיו נעביר את המרנג שקבלנו אל תוך שק זילוף עם צנתר משונן.
• נרפד תבנית בנייר אפייה, ונזלף עליו את הנשיקות.
• נכניס אל התנור שחממנו מראש ל80 מעלות כ3 שעות.
* איך יודעים שהנשיקות אכן מוכנות? כשהן נפרדות מנייר האפייה בקלות.