• בשלב הראשון נבשל את המים עם הסוכר כחצי שעה על אש נמוכה. לאחר מכן נוסיף את הלימון ונבשל עוד 5 דקות.
• בינתיים נקציף את חלבוני הביצה עד שנקבל קצף תפוח ואוורירי.
• כעת נוסיף את סירופ הסוכר שהכנו כשהוא חם אל תוך הקצף. כל פעם נשפוך כף תוך כדי הקצפה ולאחר שסיימנו להוסיף את כל הסירופ נקציף עוד כ5 דקות במהירות גבוהה.
• לבסוף נעביר אל קערה עמוקה ונקשט באגוזי מלך או ככל העולה על רוחכם.
המתכון הוכן ע"י נאוה מלכה והתמונות שייכות לנאוה.