1. קודם כל יש להניח את הביסקוויטים בתוך שקית ושוברים אותם בעזרת מערוך (אפשר גם במערבל מזון) אז שנקבל פירורים.
2. לאחר מכן נעביר את פירורי הביסקוויטים אל תוך קערה, ונשפוך מעל את היין ונערבב היטב.
3. בשלב הזה ניקח סיר ונניח בתוכו את החמאה, השוקולד והסוכר.
4. נדליק אש קטנה ונשים על האש את הסיר עד שהכל נמס תוך כדי ערבוב. (שימו לב לא לשרוף את השוקולד)
5. כעת נסיר את הסיר מהאש ונוסיף לתוכו את חלמון הביצה ואגוזי הלוז תוך כדי ערבוב מהיר ונוסיף את הברנדי.
6. עכשיו את תערובת השוקולד שהכנו נוסיף אל תוך הקערה של הביסקוויטים ונערבב הכל יחד היטב ומצננים מספר דקות.
7. הרכבת הנקניק היא פשוטה, נפרוס נייר אלומניום על משטח כלשהו. ניצור עליו בעזרת העיסה שלנו '' נקניק '' בקוטר של כ- 5 ס''מ.
8. נעטוף את העיסה בנייר האלומיניום ואת קצבות הנקניק נסובב כמו סוכרייה ונגלגל על משטח העבודה שוב ושוב על מנת שייקבל מראה עגול ויפה יותר.
9. מכניסים למקרר לכמה שעות.
* שימו לב: לפני ההגשה יש לפרוס את הנקניק לפרוסות.