• נקציף כעשר דקות , 5 ביצים שלמות עד שנקבל תערובת תפוחה ואוורירית.
• לאחר שהתקבלה התערובת הרצויה, נוסיף 3 כפות סוכר ואינסטנט פודינג שוקולד בהדרגה.
• כעת נשפוך את התערובת אל תבנית 26 לאחר ששימנו אותה.
• מכניסים אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ16 עד 18 דקות ומצננים בחוץ.
אופן הכנת הרוטב:
• על מנת להכין את הרוטב שייתן טוויסט מיוחד לעוגה, בשלב הראשון נקציף קופסה וחצי שמנת פרווה (מומלץ של השף הלבן) ביחד עם אינסטנט פודינג וניל ושופכים על הבסיס שוקולד.
• כעת נכניס למקפיא לחצי שעה.
• לבסוף נביא לסף רתיחה חצי שמנת פרווה שנשארה ביחד עם שוקולד מריר על אש נמוכה או שאפשר גם במיקרו. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
• מה שנשאר לנו לעשות זה לשפוך על העוגה, ולסובב אותה בעדינות על מנת שהציפוי שוקולד התפרס ויכסה את כולה.