• בשלב הראשון נכניס את הביסקוויטים אל תוך מעבד מזון ונטחן אותם לפירורים דקים דקים.
• כעת נוסיף את הסוכר ווניל , הקקאו, ואת השמנת לאט לאט נטפטף כל פעם קצת עד שנגיע למרקם הרצוי.
* שימו לב: על מנת לבדוק שהתערובת אכן אחידה ולא דביקה מדי יש ללוש מעט בידיים.
• לאחר שהגענו לעיסה הנכונה עם מרקם אחיד ולא דביק מדי , נשים את הקוקוס בצלחת ונקרוץ עיגולים מן העיסה וכל עיגול נגלגל בתוך הקוקוס.
* במידה ואנו רוצים לעשות את המתכון הזה פרווה, ניתן להחליף את השמנת מתוקה בשמנת צמחית, גם יוצא נהדר!