• בשלב הראשון נטרוף את הביצים כמו לחביתה גדולה ונניח אותם בצד.
• לאחר מכן נרתיח בתוך סיר את המים, השמן, המלח, והסוכר ביחד וניצוק מעל את הקמח מצה ולערבב היטב. וניתן לזה קירור של 10-15 דקות.
• כעת לאחר שהתערובת התקררה, נוסיף אליה את הביצים שטרפנו קודם ולקראת הביצה האחרונה נוסיף את כפית הסודה לשתייה.
• עכשיו חשוב לחמם את התנור ל200 מעלות כ15 דקות לפני שאנו מכניסים את הלחמניות.
• לבסוף, נקרוץ מתוך הבצק עיגולים ונעצב את צורתה לצורת לחמניה.
• כל לחמניה נניח על נייר אפיה וניתן ללחמניות מוחה של כ10 דקות.
• עכשיו אפשר להכניס את התבנית לתנור, שימו לב אחרי 10 דקות יש להמניך את התנור ל180 מעלות ולתת עוד 45 דקות בתנור.