• בשלב הראשון נחמם את השמן בסיר עמוק ורחב.
• לאחר שהשמן חם נוסיף אל תוך הסיר בצל קצוץ, כוסברה קצוצה, ואת השיני שום שקצננו גם כן - נטגן קלות כ-5 דק' תוך ערבוב על מנת שיתרכך. (זה לא צריך להשחים).
• כעת נסדר את העוף על הכל ונכסה את הסיר ל5 דקות התבשלות.
• בחלוף ה5 דקות, נוסיף את כל התבלינים ביחד עם הכמון והגרגירי כוסברה.
* שימו לב: מומלץ למעוך מעט בידיים את גרגרי הכוסברה והכמון - כך הם ישחררו יותר טעם בזמן בישול.
• עכשיו נשפוך אל תוך הסיר מעל הכל את החלב קוקוס ונערבב בתנועות סיבוביות.
• נמשיך לבשל כשעה על אש קטנה, מדי פעם במהלך השעה הזו נוסיף מעט מים על מנת לדלל את הרוטב. (מי שאוהב סמיך שלדעתי יותר טעים גם יכול גם לא להוסיף מים).
• לבסוף כעבור שעה נוריד את הסיר מהאש ונגיש את זה חם.