• בשלב הראשון נקציף את חלבוני הביצה עם קורט מלח וחלק מהסוכר היטב.
• בקערה נפרדת נקציף את חלמוני הביצה עם שאר הסוכר.
• תוך כדי ערבוב נוסיף את שאר המצרכים, ומקפלים פנימה את קצף החלבונים.
• לאחר מכן יוצקים אל תוך תבנית קפיצית 28 - שימו לב: לא משומנת!
• מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות כשעה עד שקיסם שמוחדר אל תוך העוגה יוצא יבש.
*טיפ: על מנת לשמור על העוגה גבוהה, שמים עליה רשת ולאחר מכן הופכים אותה מבלי להרחיק את התבנית - מצננים ושוב הופכים חזרה.
אופן הכנת הציפוי:
• ניקח סיר קטן ונטרוף בתוכו את הביצים, מיץ התפוזים, הסוכר והקורנפלור ביחד היטב.
• נבשל תוך כדי ערבוב עד שמתקבל קרם סמיך - ומסירים את הסיר מהאש.
• בשלב הזה נכניס אל תוך הסיר את החמאה ונערבב היטב עד שהיא נמסה לחלוטין.
• לבסוף ניצוק את הציפוי על העוגה ומשטחים אותו.