• בשלב הראשון אנו נחמם את התנור ל180 מעלות.
• לאחר מכן ניקח קערה ונערבב בתוכה את כל המצרכים עד שנקבל תערובת אחידה ובצקית.
* שימו לב: ככל שלשים יותר את הבצק כך פריכות העוגיה תיפגע, ללוש אותו במידה.
* אם הבצק יצא לכם קצת פירורי, אפשר להרטיב את הידיים ולהמשיך לערבב את הבצק עם ידיים רטובות עד שתקבלו בצק נוח לעבודה.
• כעת ניצור מהבצק כדורים קטנים ונשטח אותם לעוגיות גדולות.
• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים את העוגיות על התבנית ומכניסים לתנור כ16 דקות עד הזהבת העוגיות.