• בשלב הראשון נפריד את הביצים, ונקציף את חלבוני הביצה ביחד עם חצי כוס סוכר עד שנקבל קצף יציב אך לא נוקשה.
• בקערה נוספת נטרוף את החלמונים ביחד עם כוס סוכר, שמן, סוכר וניל, מיץ תפוזים והקמח תופח כשר לפסח.
• לאחר שטרפנו היטב נערבב בין 2 התערובות, ונעביר לסיר פלא לא משומן.
• נכניס אל תנור שחומם מראש ל175 מעלות כ45 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
• להעביר את התבנית כשהיא הפוכה על בקבוק למשך חצי שעה.
• להפוך ואז להעביר סכין בדפקנות.
• לחכות לצינון מוחלט של העוגה.