• ניקח סיר קטן ונשים בתוכו את השמן והמלח - שמים את הסיר על אש ומביאים אותם לרתיחה.
• לאחר שהגיעו לרתיחה, נוריד את הסיר מהאש ונוסיף את הקמח מצה ונערבב היטב עם מים שנוסיף.
• כעת נוסיף את החלב סויה ושוב נערבב היטב עד שנקבל בצק אחיד רך ולא דביק.
• מהבצק מוציאים כ20 כדורים קטנים , ונניח אותם על משטח מקומח או על נייר אפייה.
• בשלב הזה נחמם מחבת יצוקה לחום מאוד גבוה ונשמן אותו קלות.
• כעת בזהירות נשטח כל כדור על הכף יד שלנו בערך לעובי של חצי סנטימטר ומניחים על המחבת.
• אופים את הפיתה כ3 עד 4 דקות מכל צד עד שיהיה כיס אויר קטן בפיתה. שימו לב שהפיתה לא תשרף.