• ניקח קערה גדולה ונערבב בתוכה את הגבינות, אינסטנט וניל, חלמוני הביצה, קורנפלור, תמצית וניל וחצי כוס סוכר.
• את חלבוני הביצה נקציף ביחד עם חצי כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף אל תערובת הגבינה ולקפל בעדינות.
• כעת נקציף שמנת מתוקה, ונוסיף גם אותה לתערובת ונמשיך לקפל עד שנקבל תערובת חלק ואחידה.
• נעביר את התערובת אל תוך תבנית עגולה לא משומנת, ונחמם את התנור ל180 מעלות - ולהניח תבנית מים בתחתית התנור.
• נכניס את התבנית אל התנור כ60 דקות.
* שימו לב: אין לפתוח את דלת התנור במשך האפייה!
• בחלוף ה60 דקות, נשאיר את העוגה בתוך התנור להתקררות.
• לאחר שהתקררה - נכניס את העוגה למקרר לפרק זמן של כמה שעות על מנת שהעוגה תתיצב.
• עכשיו ניתן להעביר את העוגה אל כלי ההגשה שאנו רוצים ללא התפרקות שלה.
אופן הכנת הציפוי:
• נקציף ביחד שמנת מתוקה עם חלב ואיסטנט וניל ונצפה את העוגה היטב.
* ניתן לעטר את העוגה בפירות ומקופלת.