ריבת מיקס פירות
שופכים את כל המצרכים לתוך סיר ומבשלים הכל ביחד על אש בינונית 50-60 ד'ק (כדי לבדוק עם הריבה הסמיכה כמו שצריך לקחת כף מהריבה ולהכניס ל2 ד'ק למקפיא-כשהריבה מתקררת היא נהיית יותר סמיכה מאשר כשהיא חמה ועם הריבה לא הסמיכה מספיק ניתן להוסיף עוד קורנפלור לפי הצורך)
זהו מקררים ומגישים, בתאבון :)
קרם שוקולד לבן
1.שוברים את השוקולד לקוביות ומעבירים לתוך קערה מוסיפים 2 כפות חלב ומחממים הכל ביחד במיקרוגל עד שהשוקולד נמס
2.מוציאים מהמיקרוגל מערבבים ומעבירים את התערובות לקערה גדולה
3.לתוך הקערה הגדולה מוסיפים את כל שאר המצרכים(החלב השמנת והפודינג) ומערבלים הכל עם מיקסר עד שהתערובות מסמיכה ונוצר מרקם של קרם
4.זהו בתאבון :)
מעל פיזרתי צנוברים