רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בראוניז כשר לפסח
מתכון

בראוניז כשר לפסח

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

ציפויי

אופן ההכנה

עוגיות בראוניז חלומיות שמתמוססות בפה, כשרות לפסח!

שימו לב: ניתן להחליף את ה3/4 כוס קקאו בחבילת שוקולד מריר על פי אופן ההכנה.

• ניקח את הביצים ונקציף אותם ביחד עם הסוכר עד שנקבל תערובת אחידה וקלילה.
• נשפוך את השמן אל התערובת שקבלנו ואת התמצית וניל תוך כדי שאנחנו מערבבים.
• במידה והשתמשם בקקאו, נוסיף אותו תוך כדי ערבוב, במידה והחלטתם להשתמש בשוקולד מריר, יש להמיס אותו על אש נמוכה ולאחר שהוא נמס לגמרי מקפלים אותו אל תוך התערובת.
* שימו לב: לקפל את השוקולד אל תוך התערובת כשהוא התקרר ולא חם!
• כעת נוסיף את הקמח מצה, המלח, האבקת אפייה והאגוזים אל התערובת תוך כדי ערבוב, שימו לב שכל מה שאנחנו מוסיפים קורה תוך כדי ערבוב!
• לבסוף ניקח תבנית מלבנית ונרפד אותה בנייר אפייה. נשטח את התערובת על התבנית ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
* שימו לב שזה לא מתייבש.

אופן ההכנה לציפוי:
• על מנת להכין את הציפוי לבראוניז, נמיס את השוקולד המריר והחמאה על אש קטנה.
• מערבבים היטב שהכל יימס ונקבל ציפוי אחיד.
• כעת נוסיף את האבקת סוכר ושוב נערבב היטב, ואז להוסיף את המים הרותחים ושוב מערבבים היטב.
• הציפוי מוכן! נצפה את הבראוניז לגמרי לפני שמתקרר.

* לא לשכוח לחתוך את הבראוניז לריבועים לפני ההגשה :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.3) | 3 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות