אופן ההכנה
מכינים את הציפוי:
שמים בקערה את כל מרכיבי הציפוי, מלבד המים. יוצקים את המים בהדרגה, תוך בחישה רצופה, וממשיכים לטרוף עד שנוצרת בלילה חלקה וסמיכה.
מכינים את הכדורים:
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם קצת מלח עד שמתרככים טוב, מסננים ומועכים למחית חלקה.
מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה. מכדררים כדורים ומניחים על צלחת.
מחממים שמן במבחת עמוקה או סיר, טובלים את הכדורים בבלילה ומטגנים עד להזהבה. להוציא על צלחת עם נייר ספיגה