** שימו לב: ניתן להחליף את הכוס קמח תופח כשר לפסח בכוס קמח מצה. אך במידה והחלפתם לקמח מצה יש להוסיף גם 1 אבקת אפייה.
• בשלב הראשון נחמם את התנור ל170 מעלות.
• לאחר מכן נמיס על אש נמוכה את החמאה והשוקולד , וכשזה נמס נוסיף את הנס קפה.
• מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ5 דקות. מורידים מהירות ונשפוך את תערובת השוקולד שהכנו לבלילת הביצים והסוכר.
• לאחר מכן נשפוך את הקמח (במידה והשתמשתם בקמח מצה אז גם את אבקת האפייה), עד שהכל נבלע.
• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ונשפוך לתוך התבנית את הבלילה ומפזרים מעל אגוזי מלך בעדינות על מנת שלא ישקעו.
• מכניסים לתנור עד שמגיע למצב שמחדירים לעוגה קיסם והוא יוצא יבש.
• מצננים בחוץ כשעתיים ולאחר מכן מכניסים למקפיא.
* יש להוציא את העוגה 10 דקות לפני ההגשה.