• בשלב הראשון ניקח קערה קטנה ונשים בתוכה 2 כפות שמרים יבשים וכף סוכר , נערבב היטב ונוסיף מעט מים פושרים. כעת נחכה 10 דקות.
• ניקח קערה נוספת, ובתוכה נערבב את הסולת ביחד עם הקמח והמלח. כעת נוסיף את השמרים וגם מים כמה שנכנס.
* שימו לב: הבצק אמור לצאת רך וקצת דביק.
• נלוש היטב את הבצק בערך 8 דקות , ואז נוסיף את השמן ונערבב היטב עוד 2 דקות.
• כעת נכסה את הקערה עם הבצק בתוכה בניילון נצמד וניתן לו שעה מנוחה על מנת לתפוח.
* לאחר 40 דקות, יש לחמם מחבת הפוכה על אש גבוהה (לא מחבת טפלון)
• בחלוף השעת התפחה, נעשה 12 כדורים קטנים מהבצק ונניח על משטח מקומח.
• כל כדור בצק שיצרנו, נפתח בצורה של פיתה בעזרת האצבעות.
• כעת כל פיתה נניח על תחתית המחבת כמובן שהיא הפוכה כ2 דקות מכל צד.
* שימו לב: יש להרים את קצוות הפיתה כל כמה שניות כדי לראות איך זה נעשה - ולהפוך.