אופן ההכנה לתחתית:
• בשלב הראשון על מנת להכין את תחתית הקינוח, נרסק את הפקאנים לחתיכות גסות ולהניח בכלי הגשה.
אופן ההכנה לקצפת:
• להקציף יחד את האינסטנט, השמנת והתרכיז מנגו.
* שימו לב: לגבי התרכיז יש לשים לפי עין וטעם שלא יצא מתוק מדי - הקצפת צריכה לקבל צבע של כתום-בז'.
הרכבת הקינוח:
• את הקצפת שהכנו נשים בתוך שק זילוף , ונזלף אותה מעל הפקאן שסדרנו בכלי הגשה.
• לקישוט ניתן לשים עלה או 2 של נענע. כעת נכניס למקרר.
*שימו לב: לפני הגשה מומלץ מאוד להכניס למקפיא לשעה - יוצא כמו גלידת סורבה.