אופן הכנת תחתית העוגה:
• בשלב הראשון נטחן את הפתי-בר גס - ולאחר מכן נעביר אל קערה בינונית.
• כעת ניקח קערה נוספת ונשים בתוכה את החמאה, את השוקולד מריר, סוכר ושליש כוס מים רותחים.
• נכניס את הקערה למיקרוגל ונמיס בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה - ונצנן לטמפרטורת החדר.
• לאחר שהתערובת הגיעה לטמפרטורת החדר נשפוך אותה על הפתי-בר שטחנו קודם ונערבב היטב עד שהכל יתאחד.
• נשפוך הכל לתבנית ונהדק היטב.
* שימו לב: במידה והתערובת נדבקת אליכם יש להרטיב את הידיים.
• את התבנית נכניס למקפיא.
אופן הכנת הקרם:
• קודם כל נקציף את השמנת מתוקה דקה.
• ואז נוסיף את האינסטנט פודינג ואת החלב ונמשיך להקציף עד שנקבל קצפת אחידה.
• עכשיו נוציא את תחתית העוגה שהכנו קודם - ניצוק עליה את הקצפת ניישר אותה ונחזיר למקפיא לשעה.
אופן הכנת ציפוי העוגה:
• על מנת להכין את ציפוי העוגה נרתיח את השמנת מתוקה עד שהיא מגיעה לרתיחה מלאה.
• לאחר מכן נוסיף את השוקולד מריר ונמתין כדקה בערך.
• נערבב הכל היטב עד שנקבל בלילה אחידה וחלקה.
• לסיום יש לצנן את הציפוי לטמפרטורת החדר ולצקת על העוגה בזהירות.
• מיישרים את הציפוי על הקצפת - ומכניסים למקרר ללפחות 4 שעות לפני הגשת העוגה.