אנו שמחים לחלוק איתכם את המתכון ללחם הטחינה המענג הזה. גלו עולם מפתה של חמימות וטעם עם המתכון שלנו ללחם טחינה!
הלחם המקסים הזה, שעשוי באהבה ובפשטות, מבטיח להיות לח, מתוק, ואידיאלי לכל שעה ביום.
לחם טחינה הוא אופציה מגוונת ונעימה שניתן לאכול כחטיף, עם הקפה של הבוקר או כפינוק מתוק לעצמכם. הצטרפו אלינו לחוות את התענוג הטהור של האפייה ותתענגו על כל מנה מעוררת תיאבון!
אחסנו את לחם הטחינה במיכל אטום באוויר בטמפרטורת החדר עד 5-7 ימים. אפשר גם להקפיא פרוסות בודדות להנאה במועד מאוחר יותר. כדי לחמם מחדש, פשוט לקלות או לחמם במיקרוגל.
האם ידעת שטחינה היא מקור עשיר לסידן וחלבון? זה מוסיף טעם ייחודי ואגוזי ללחם הטעים הזה.
להתפנק בפרוסת לחם טחינה לחים וטעימים שיספק את התשוקות שלך.
כדי להשיג מרקם לח, הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה. זה בסדר אם נותרו כמה גושים.
אתם יכולים להפחית את הסוכר במתכון ולהוסיף קצת קישואים מגורדים למגע נוסף של תזונה.