• בשלב הראשון נטגן את החזה עוף דקה מכל צד עד שהחזה עוף ישנה את הצבע ללבן , ונעביר לקערה.
• כעת נשים קצת שמן במחבת ונטגן על אש גבוהה את הבצל ביחד עם הגזר. (עד שהבצל הופך להיות שקוף)
• נוסיף אל המחבת את הברוקולי , הכרוב, והפלפלים.
• לאחר שהוספנו ניתן ערבוב קל , נכסה את המחבת ונמניך את האש.
* יש לערבב כל כמה דקות , עד שהגזרים מתרככים.
• לסיום את החזה עוף נוסיף ללא הנוזלים שלו אל המחבת , את הבצל ירוק , הפפריקה פלפל חריף, מלח , פלפל והרוטב טריאקי.
• נגביר את הלהבה ללהבה גבוהה ונטגן הכל כ2 עד 3 דקות עד הסמכת הרוטב.