• בשלב הראשון , נקצוץ את השוקולד המריר. (ניתן גם לרסק את השוקולד בפומפיה)
• את הפקאנים אנו נקצוץ גס אך לא מדיי.
* שימו לב: ניתן להחליף את הפקאנים בשקדים או אגזוי מלך מי שאוהב.
• כעת ניקח קערה, ונשים בתוכה 1.5 כוסות של אבקת סוכר ונוסיף את הקקאו והמלח - ונערבב הכל היטב.
• נוסיף אל התערובת היבשה את חלבוני הביצה ונערבב עד שנקבל בלילה אחידה.
• בשלב הזה נוסיף את השוקולד והפקאנים ונערבב ביחד עם הבלילה.
• עכשיו נדליק את התנור, ונחמם אותו ל160 מעלות.
• בשלב האחרון ניקח כף מהבלילה , ונשים על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
* שימו לב: יש להניח את העוגיות במרווחים.
• נכניס אל התנור כשהוא חם כ25 דקות.
• בחלוף 25 הדקות , נוציא את העוגיות ונעביר אותן אל רשת על מנת שיצטננו. (יש להגיש את העוגיות קרות).