ברוכים הבאים למתכון סלט סלק חי טעים ומזין!
הסלט המרענן הזה מושלם לארוחה קלה ובריאה. עדיף להכין אותו עם סלק טרי ואורגני. הוא מפוצץ בטעמים וצבעים שישמחו את בלוטות הטעם שלכם.
בואו נתחיל!
ראשית כל, ההמלצה הגורפת היא לאכול הכל כל עוד זה טרי. אם אין ברירה, מאחסנים בכלי אטום מאוויר במקרר. זה יישאר טרי עד 3 ימים. הימנעו מהקפאה בכל תוקף.
האם ידעתם שסלק שימש בימים עברו כצבע טבעי לבגדים ומזון?הצבע האדום התוסס של הסלק מוסיף נגיעה יפה, רק הזהרו מכתמים!
הסלט הטרי הזה העשוי מסלק אורגני וטרי הוא דרך מצוינת ליהנות מארוחה קלילה ובריאה. יש בו המון צבעים וטעמים שונים, מה שהופך אותו לפינוק טעים. בואו נגיע לדברים הטובים!
תיהנו ממנו כמנה צדדית או מארוחה קלה. השילוב של סלק מתוק, גבינת פטה ועלי נענע טריים ייצרו פרץ טעמים שישאירו אתכם משתוקקים לעוד.
בתאבון!
חפשו סלק קטן עד בינוני עם עור יציב וחלק. הימנעו מכל סלק שיש בו כתמים רכים או חבורות.
היזהרו בעת הטיפול בסלק שכן הוא יכול להכתים את הבגדים שלכם. לבשו כפפות ועדיף גם סינר. כמובן לא לשכוח לשטוף את הידיים ביסודיות לאחר הטיפול.