עוגת שיש תפוחים מעלפת שממנה אי אפשר להתרחק!
ערבוב מושלם של תפוחים מתוקים וקקאו עשיר כדי ליצור פינוק לח וטעים כאחד. עוגה בחושה מושלמת לכל אירוע. אפשר לאכול חתיכה עם קפה או תה, לתת לה בטיפטוף עם בזיגוג וניל, או להוסיף אגוזים לטעם עשיר יותר.
פשוט עקבו אחר השלבים הקלים האלה וקבלו עוגה מטריפה.
פשוט מאוד. את החמאה מחליפים בשמן קנולה. ואת החלב מחליפים בכל נוזל אחר. זה יכול להיות מים, חלב שקדים, סויה ואפילו מיץ תפוזים לטוויסט פירותי.
ניתן לאחסן את עוגת התפוחים הבחושה הזו במיכל אטום מאוויר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. כדי להקפיא, עטפו את העוגה בחוזקה בניילון נצמד והכניסו אותה לשקית ולמקפיא. ניתן לאחסן אותה במקפיא עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, הפשיר את העוגה בטמפרטורת החדר וחממו אותה בתנור למשך מספר דקות.
הידעתם שהמערבולות של הבלילה בצבעים שונים בעוגת השיש נותנות לה את שמה? המערבולות האלה נראות כמו העיצובים שאתם יכול למצוא באבן שיש. זה שילוב מקסים של טעם וסגנון!
תהנו מהכיף בהכנה ומכל חתיכה מעוגת התפוחים הבחושה הזו. אתם יכולים ליהנות ממנה בעצמכם או עם חברים ובני משפחה. כל ביס הוא חגיגה של טעם. אפייה מהנה!
כדי להבטיח עוגה לחה ורכה, הימנעו מערבוב יתר של הבלילה. מערבבים פשוט עד שכל המרכיבים משולבים היטב ובמרקם טוב.
לקבלת טעם תפוחים אינטנסיבי יותר, הוסיפו לבלילה כפית תמצית תפוחים יחד עם תמצית הוניל.