אנו שמחים לשתף אתכם במתכון לחצ'פורי. מנה גאורגית מסורתית שבנויה על תערובת הגבינות ולחם רך וטעים.
נסו את מתכון החצ'אפורי הטעים שלנו ותנו לבלוטות הטעם שלכם להיסחף לגאורגיה האמיתית!
מעטפת רכה ובצקית שפוגשת גבינות פטה, מוצרלה וצ'דר טעימות. בין אם זו המנה העיקרית של בראנץ' או סתם תוספת, חצ'אפורי לוקח אתכם להרפתקאה קולינרית דרך המסורת של גאורגיה.
בואו להכין איתנו את הפינוק הצ'יזי הזה. בואו נתחיל.
חצ׳פורי היא מנה פופולרית במטבח הגרוזיני ולעתים קרובות נהנים ממנה כפינוק מיוחד במהלך חגיגות. באופן מסורתי הוא מוגש חם ישר מהתנור. אל תהססו להתנסות בסוגי גבינה שונים כדי להתאים אישית לפי טעמכם.
חצ'אפורי הכי טעים שהוא טרי, אך ניתן לאחסן את כל השאריות בכלי אטום במקרר עד 4 ימים. כדי לחמם מחדש, פשוט הכניסו אותו לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 7 דקות.
הידעתם שחצ'פורי נחשבת לאחת המנות הלאומיות של גאורגיה? יש לה היסטוריה עשירה ומדורות שלמין של משפחות שנהנו ממנה.
מקווים שתיהנו להכין ולהתענג על המתכון החצ'פורי הטעים הזה.
אל תשכחו לקמח את משטח העבודה כדי למנוע את ההדבקה של בצק תוך כדי גלגול. זה יקל על הטיפול בבצק ויוצר צורה אחידה.
אל תהססו להשתמש בתערובת של גבינות שונות כמו עיזים, פרובולון וגאודה לפרופיל טעם ייחודי.
אין שני להגשת החצ׳פורי חם הישר מהתנור לטעם והמרקם הטוב ביותר.