גלו את חדוות האפייה עם המתכון שלנו לעוגיות ״רעידת אדמה״ או עוגיות מושלגות עם כמות שוקולד כפולה! בואו ותצללו לתוך עולם של טעמים עשירים.
בעולם האפייה, עוגיות מושלגות מקושרות לרוב לאירועים חגיגיים, מה שיהפוך אותן לתוספת מענגת למגש עוגיות החג שלכם.
אחסנו את עוגיות השוקולד המושגלות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע. לאחסון ארוך יותר, הקפיאו את העוגיות והפשרו לפי הצורך.
הבחירה באבקת קקאו משפיעה מאוד על הטעם הכללי של העוגיות שלכם. רצוי מאוד לבחור באבקת קקאו איכותית ככל האפשר
בצק צונן מייצר עוגיות בעלות מרקם עבה ולעיס יותר ואפקט ״רעידת אדמה״ בולט יותר.