אופן הכנה:
-מערבבים היטב בקערה את הקמח עם השמרים.
-מערבבים (מומלץ במיקסר ידני) את הקמח עם המים והסוכר במשך 2-3 דקות. בסוף מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כדקה (מתקבל בצק דביק).
-מכסים במגבת ומתפיחים (עדיף במקום חמים) במשך כ30 דקות עד שעה.
-מחממים סיר עם שמן עמוק. בעזרת ידיים רטובות (אחרת הבצק נדבק לידיים!) לוקחים חתיכת בצק ויוצרים טבעת (מגלגלים לכדור, עושים באמצע חור ומותחים/פותחים את המסביב). מניחים בזהירות בשמן החם ומטגנים על אש בינונית במשך 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
-טובלים בסוכר משני הצדדים ומגישים.