פנקייק שיבולת שועל פרווה הם טייק אוף בריא וטעים על פנקייק הקלאסי. עשויים עם מרכיבים בריאים בלבד והם מושלמים לארוחת בוקר משביעה.
לגרסה ללא גלוטן, הקפידו להשתמש בקמח שיבולת שועל ללא גלוטן. ניתן לייצר בקלות קמח שיבולת שועל על ידי טחינת פתיתי שיבולת שועל במעבד מזון או בבלנדר.
את הפנקייקים האלה ניתן לשמור בכלי אטום במקרר למשך 2-3 ימים או במקפיא עד חודש. כדי לחמם מחדש, פשוט לחמם במיקרוגל למשך 30 שניות או לחמם במחבת על אש בינונית.
האם ידעתם שפנקייקים קיימים כבר אלפי שנים? היוונים והרומאים הקדומים אכלו פנקייקים ממותקים בדבש והגישו אותם בסימפוזיונים.
פנקייק שיבולת שועל האלה הן הדרך המושלמת להתחיל את יום החופש שלכם ברגל ימין. הם קלים להכנה ועמוסים במרכיבים בריאים שישמרו עליכם שבעים ומרוצים.
מערבבים את הבלילה ממש עד לשילוב המרכיבים. כמה גושים בבלילה זה בסדר! עירבוב יתר יכול לגרום לפנקייקים קשים ולעיסים
לתת לבלילה לנוח יאפשר לשיבולת השועל לספוג את הנוזל והתוצאה תהיה פנקייק עבה יותר ופלאפי יותר.