רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פנקייק שיבולת שועל פרווה
מתכון

פנקייק שיבולת שועל פרווה

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

פנקייק שיבולת שועל פרווה רך וטעים שמיוצר עם מרכיבים שככל הנראה כבר יש לכם במטבח. מושלם לארוחת בוקר מזינה ומספקת.

פנקייק שיבולת שועל פרווה הם טייק אוף בריא וטעים על פנקייק הקלאסי. עשויים עם מרכיבים בריאים בלבד והם מושלמים לארוחת בוקר משביעה.

הצעות הגשה לפנקייק שיבולת שועל

  1. מגישים את הפנקייקים עם כף יוגורט יווני ומעט קינמון לארוחת בוקר מנחמת.
  2. מגישים את הפנקייקים עם ביצה עלומה מעל וכמה פרוסות אבוקדו לטוויסט מפתיע.
  3. מערבבים יחד קצת חמאה מומסת וסירופ מייפל ושופכים על הפנקייק לארוחת בוקר מתוקה.

3 ווריאציות לפנקייק שיבולת שועל

  1. מפזרים פירות יער טריים ומטפטפים חמאת אגוזים על הפנקייקים.
  2. מוסיפים לבלילה מעט שוקולד צ'יפס לגרסה מתוקה ומפתיעה.
  3. מחליפים את פתיתי שיבולת השועל לגזר מגורר.

איך להכין פנקייק שיבולת שועל פרווה

  1. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח שיבולת שועל, פתיתי שיבולת שועל, אבקת אפייה ומלח.
  2. בקערה נפרדת מערבבים יחד חלב שקדים, ביצה, שמן זית, דבש או מייפל ותמצית וניל.
  3. שופכים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים עד שהכל מעורבב היטב ונוצרת בלילה עבה.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית. ממלאים רבע כוס בבלילה ושופכים על המחבת.
  5. מבשלים את הפנקייקים למשך 2-3 דקות או עד שנוצרות בועות על פני השטח, ואז הופכים ומבשלים 1-2 דקות נוספות או עד להזהבה.
  6. הגישו חם עם התוספות האהובות עליכם כמו פירות טריים, חמאת אגוזים או סירופ מייפל.

טיפים לפנקייק שיבולת שועל פרווה מושלם!

לגרסה ללא גלוטן, הקפידו להשתמש בקמח שיבולת שועל ללא גלוטן. ניתן לייצר בקלות קמח שיבולת שועל על ידי טחינת פתיתי שיבולת שועל במעבד מזון או בבלנדר.

כיצד לאחסן ולחמם מחדש פנקייק שיבולת שועל פרווה

את הפנקייקים האלה ניתן לשמור בכלי אטום במקרר למשך 2-3 ימים או במקפיא עד חודש. כדי לחמם מחדש, פשוט לחמם במיקרוגל למשך 30 שניות או לחמם במחבת על אש בינונית.

עובדה מהנה על פנקייקים

האם ידעתם שפנקייקים קיימים כבר אלפי שנים? היוונים והרומאים הקדומים אכלו פנקייקים ממותקים בדבש והגישו אותם בסימפוזיונים.

פנקייק שיבולת שועל האלה הן הדרך המושלמת להתחיל את יום החופש שלכם ברגל ימין. הם קלים להכנה ועמוסים במרכיבים בריאים שישמרו עליכם שבעים ומרוצים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת פנקייק שיבולת שועל פרווה

הקפידו לא לערבב את הבלילה יתר על המידה

מערבבים את הבלילה ממש עד לשילוב המרכיבים. כמה גושים בבלילה זה בסדר! עירבוב יתר יכול לגרום לפנקייקים קשים ולעיסים

הקפידו לא לערבב את הבלילה יתר על המידה

הקפידו לתת לבלילה לנוח מספר דקות לפני בישול הפנקייקים

לתת לבלילה לנוח יאפשר לשיבולת השועל לספוג את הנוזל והתוצאה תהיה פנקייק עבה יותר ופלאפי יותר.

הקפידו לתת לבלילה לנוח מספר דקות לפני בישול הפנקייקים

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, ניתן להכין את הפנקייקים האלה לפני הזמן ולאחסן במקרר או במקפיא. עיין בסעיף פרטי האחסון לפרטים נוספים.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות