המתכון הוותיק הזה הועבר לאורך הדורות והוא עדיין מועדף אהוב על ידי כולם. יש משהו כל כך מנחם בארוחה חמה ולבבית שמאכילה את הנפש. כרוב ממולא הוא אוכל מנחם שכזה, המורכב מעלי כרוב רכים ממולאים בבקר טחון ואורז. המנה אפויה עד שהטעמים מתמזגים זה בזה והניחוח ממלא את האוויר. מנה בטוחה כלהיט!
כרוב ממולא היא מנה שעמדה במבחן הזמן, כאשר מקורותיה מתוארכים מאות שנים. זה היה מצרך עיקרי במטבח המזרחי-אירופי במשך דורות וניתן למצוא בו וריאציות רבות ושונות ברחבי העולם. מטעמים עשביים לטעמים מתוקים וחמוצים, המנה הזו מגוונת בטעמים. זו מנה נהדרת להגיש באירוח הבא שלכם, ומספקת ארוחה בריאה ולבבית שבטוח תשמח את כולם.
הכרוב הממולא הזה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם מחדש, מכסים את המנה בנייר כסף ואופים בתנור של 180 מעלות למשך 10 דקות. לאחסון ארוך יותר, הניחו את הכרוב הממולא שנשאר במיכל אטום והקפיאו עד 3 חודשים. הפשירו במקרר לפני שתחממו.
כרוב ממולא נחשב לרוב למנת איכרים, מכיוון שהיא משתמשת במרכיבים צנועים כמו כרוב ואורז. עם זאת, המנה הזו הפכה לקלאסיקה אהובה בתרבויות רבות, ואף מופיעה בתפריטי מסעדות נחשבות!
שורה תחתונה, מתכון הכרוב הממולא הזה הוא אוכל מנחם קלאסי המושלם לליל חורף קר!
כדי להקל על הסרת עלי הכרוב, השתמשו בסכין קטנה וחדה כדי להסיר את הליבה ואז לטבול את הכרוב במים רותחים למשך 30 שניות.לאחר מכן העלים יתקלפו בקלות.