סלמון הוא דג טעים ועשיר שמאפשר ארוחה מצוינת למשפחה ולחברים. המתכון לדג סלמון בתנור הזה כל כך קל להכנה ועם זאת מרשים! עם תערובת טעימה של עשבי תיבול ותבלינים שיבטיחו הנאה צרופה!
סלמון הוא מקור נהדר לחומצות שומן חלבון וחומצות אומגה 3, החיוניות לבריאות הכללית ולרווחה. במתכון זה אנו משתמשים בפילטים של סלמון טרי מלאים בטעם וקלים להכנה. הגישו את דג הסלמון בתנור הזה עם הסלט או המנה המועדפים עליכם.
אם יש לכם שאריות, עטפו את פילה הסלמון בניילון נצמד או נייר אלומיניום ושמרו במקרר עד יומיים. לאחסון ארוך יותר, תוכלו להקפיא את פילה הסלמון עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, הכניסו את פילה הסלמון לתנור בחום של 180 מעלות למשך 5-7 דקות עד לחימום.
האם ידעתם שסלמון הוא אחד הדגים הבודדים שיכולים לשחות גם במעלה הזרם וגם במורד הזרם? הישג מדהים זה מתאפשר על ידי האנטומיה הייחודית שלהם ומאפשר להם לגשת לחלקים שונים של הנהר.
מתכון דג סלמון בתנור זה - זו הארוחה המושלמת לכל אירוע!
בבחירת פילה סלמון טרי למתכון הזה, וודאו שיש לדג מראה מואר ומבריק וניחוח טרי, דמוי אוקיינוס. הבשר של הדג צריך להיות יציב למגע ולקפוץ בחזרה כשלוחצים עליו.
כדי למנוע ריח דגי מתמשך על הידיים, השתמש במיץ לימון ומלח כדי לקרצף את הידיים ביסודיות לאחר הטיפול בסלמון. זה יעזור להסיר כל ריח דגי ולהשאיר את הידיים שלכם מריחות נהדר.