אם אתם מחפשים אלטרנטיבה צמחונית לכבד הקצוץ המסורתי, המתכון הזה מיועד לכם.מיוצר עם חציל ואגוזי מלך במקום כבד, זה מתאבן טעים שכולם ייהנו ממנו.
מאחסנים שאריות בכל קופסא אטומה במקרר עד 3 ימים. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
האם ידעתם שחצילים הם טכנית פירות ולא ירק?
תיהנו מתכון החצילים בטעם כבד הצמחוני הטעים הזה עם חברים ובני משפחה במפגש הבא שלכם!
בישול יתר של החציל יכול לגרום לו להיות מושי, אך בישול חסר יקשה על החציל להפוך למחית. החציל צריך להיות רך וקל לקיצוץ לפני העיבוד.
אפשרו לטעמים להתמזג יחד במקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה כדי להביא את הטוב ביותר במתכון החציל בטעם כבד הקצוץ הצמחוני הזה.