רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חזה עוף בטמפורה ללא גלוטן
מתכון

חזה עוף בטמפורה ללא גלוטן

כ-20 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

חזה עוף פריך וטעים בטמפורה - עוף מצופה בבלילה מהממת ומטוגנת לשלמות! חטיף משגע שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מחפשים מתכון עוף מטוגן בסגנון יפני טעים וקל? חזה עוף בטמפורה פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים שכל המשפחה תאהב!מתכון העוף בטמפורה הזה מושלם לארוחת ערב או ארוחת צהריים.

הצעות הגשה לחזה עוף בטמפורה

  1. מגישים עם רוטב סויה, רוטב חמוץ מתוק, או מיונז צ'ילי
  2. מפרזים מעל בצל ירוק חתוך או עשבי תיבול טריים אחרים לתוספת טעם
  3. מתאימים עם בירה קרה או תה ירוק קר

3 דרכים ליהנות מעוף בטמפורה

  1. מגישים עם מנת אורז וירקות
  2. משלבים עם סלט ירוק עם עשבים טריים
  3. שמים בכריך או טורטיה לטוויסט מענג

איך להכין עוף בטמפורה טעים ופריך

  1. בקערה משלבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  2. מוסיפים את הביצה והמים הקרים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב
  3. מחממים את השמן במחבת עמוקה או בווק.
  4. מצפים את חתיכות העוף בבלילה, מנערים את הבלילה העודפת
  5. מניחים בזהירות את החזה עוף בטמפורה בשמן החם ומטגנים עד להזהבה
  6. מוציאים מהשמן ומסננים על צלחת מרופדת מגבת נייר.
  7. מגישים חם עם הרוטב האהוב עליכם - ותיהנו!

טיפים וטריקים להכנת חזה עוף בטמפורה מושלמת

לקבלת מרקם פריך עוד יותר, השתמש במים מינרלים קרים כקרח במקום במי ברז רגילים. אפשר גם לנסות להוסיף כמה תבלינים או עשבי תיבול לבלילה כדי לתת בעיטת טעם נוספת.

אחסון וחימום מחדש של עוף בטמפורה

ניתן לאחסן שאריות של עוף בטמפורה בכלי אטום מאוויר במקרר עד יומיים. כדי לחמם מחדש, מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 10 דקות.

האם ידעת?

טמפורה הוצגה במקור ליפן על ידי מיסיונרים פורטוגזים במאה ה -16 ומאז הפכה למנה יפנית אהובה.

 

תיהנו מהטמפורה העוף הפריך והטעים הזה לארוחה מהירה וקלה!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת חזה עוף בטמפורה ללא גלוטן

מים קרים כקרח הם המפתח לטמפורה הפריך

שימוש במים קרים כקרח בבלילה שלך יעזור להבטיח שהעוף בטמפורה שלכם יהיה פריך לחלוטין מבחוץ וקליל ורך מבפנים.

מים קרים כקרח הם המפתח לטמפורה הפריך

לא מטגנים הרבה במכה אחת

בעת טיגון העוף טמפורה, הקפידו לא למלא את המחבת/ווק. טיגון העוף בקבוצות יעזור להבטיח שהם מבשלים באופן שווה ולהישאר פריך.

לא מטגנים הרבה במכה אחת

שאלות נפוצות להכנת המתכון

בהחלט! ניתן להתאים בקלות את המתכון הזה לשימוש בדגים או בקר במקום עוף.
אמנם עדיף להשתמש בבלילה מייד, אך תוכלו לערבב אותה עד שעה מראש ולשמור אותה במקרר עד שמוכנה לשימוש.
ניתן להשתמש בכל שמן בטעם ניטרלי עם נקודת עישון גבוהה, כמו שמן צמחי או שמן קנולה, לטיגון עוף בטמפורה.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות