מחפשים מתכון עוף מטוגן בסגנון יפני טעים וקל? חזה עוף בטמפורה פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים שכל המשפחה תאהב!מתכון העוף בטמפורה הזה מושלם לארוחת ערב או ארוחת צהריים.
לקבלת מרקם פריך עוד יותר, השתמש במים מינרלים קרים כקרח במקום במי ברז רגילים. אפשר גם לנסות להוסיף כמה תבלינים או עשבי תיבול לבלילה כדי לתת בעיטת טעם נוספת.
ניתן לאחסן שאריות של עוף בטמפורה בכלי אטום מאוויר במקרר עד יומיים. כדי לחמם מחדש, מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 10 דקות.
טמפורה הוצגה במקור ליפן על ידי מיסיונרים פורטוגזים במאה ה -16 ומאז הפכה למנה יפנית אהובה.
תיהנו מהטמפורה העוף הפריך והטעים הזה לארוחה מהירה וקלה!
שימוש במים קרים כקרח בבלילה שלך יעזור להבטיח שהעוף בטמפורה שלכם יהיה פריך לחלוטין מבחוץ וקליל ורך מבפנים.
בעת טיגון העוף טמפורה, הקפידו לא למלא את המחבת/ווק. טיגון העוף בקבוצות יעזור להבטיח שהם מבשלים באופן שווה ולהישאר פריך.